Zinkplader

Vi har både zinkplader og coils på lager

Zinkplader

Leveringsdygtige i zinkplader og coils

Zinkplader er med rette populært i især byggebranchen. Zinkplader bruges til mange formål både inden- og udendørs. Når zinkplader monteres udendøres, laver de en kemisk reaktion der i også kaldes patinering. Når dette sker, dannes et tyndt lag zinkkarbonat på overfladen af zinkpladen, hvilket er det der giver zinkplader det karakteristiske matte udseende. Zinkkarbonat laget giver zinkpladen beskyttelse, da det bliver både hårdt og vejrbestandigt. Zinkplader har derfor meget lang levetid, hvilket formentlig er årsagen til materialets popularitet i forbindelse med eks. tagbeklædning, inddækning af facader og diverse bygningsprofiler.

Hos Zink & Co. har vi et solidt lager af både zinkplader og coils.
Vi er leveringsdygtige i zinkplader i 0,7 mm og 0,8 mm tykkelse. Pladerne fås i 1×2 meter og 1×3 meter længde.
Kræver dit projekt zink i mere end 3 meters længde, kan vi helt sikkert også finde ud af det.

Indhent et tilbud

Kontakt os i dag og få et tilbud

Leveringsdygtige i stort set alle løsninger med zink

Foruden at fremstille diverse bygningsprofiler som eks. inddækninger på bestilling, sælger vi også hele zinkplader til forefaldende projekter.

Hos os kan du forvente kort leveringstid på din ordre. Det er også en mulighed at afhente din ordre på vores adresse i Haslev. Husk dog at ringe i forvejen, så vi er sikre på at der er nogen på værkstedet til at tage imod dig.

Er du på udkig efter en samarbejdspartner hvor du får den bedste service, høj kvalitet og hurtig levering, er du kommet til det rigtige sted. Har du brug for hjælp med montagen af din ordre, klarer vi også det.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores løsninger eller lignende, er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@zinkogco.dk, ring på telefon 42 24 80 18 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi straks tilbage med svar på dine spørgsmål samt et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi monterer taghætter tagbeklædninger tagrender komplet tag i zink

Indhent et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.