Inddækninger

Inddækninger i holdbare materialer

Inddækninger

Skræddersyede inddækninger

Hos Zink & Co. tilbyder vi en lang række inddækninger, som kan bukkes og klippes lige netop til din bygning. Med mange års erfaring i branchen er vi godt klædt på til enhver opgave inden for området.

Vi bukker inddækninger i zink, alu og kobber, og leverer dem monteringsklare. Vi stræber efter at yde god service, hvorfor vi lægger stor vægt på at skræddersy løsningen til den individuelle kunde.

Har du brug for en standardløsning, kan vi også hjælpe. Vi har en række løsninger på lager til hurtig levering fra vores værksted. Så kan du straks komme videre med dit projekt. Med det sagt har vi også formået at effektivisere hele fremstillingen af skræddersyede inddækninger, hvorfor vi også tilbyder dag til dag levering på disse.

EasyZink – Et unikt koncept hos os

Vi har udviklet EasyZink med kunden i fokus, og gjort hele processen nemmere fra værksted til byggeprojekt.

Indhent et tilbud

Kontakt os i dag og få et tilbud

Fokus på kvalitet

Vi gør os ekstra umage for at sikre, at kvaliteten er i orden på alle vores produkter. Derfor dobbelttjekker vi altid en ekstra gang for at sikre, at løsningen lever op til vores standarder. Vi har investeret i en række af branchens mest anerkendte udstyr og maskiner. Det er til dels med til at gøre fremstillingsprocessen hurtigere, men sikrer også et mere præcist resultat.

Hos Zink & Co. har vi udviklet vores helt eget produkt – EasyZink. Formålet er at gøre processen nemmere fra produktion til montering ved at levere vores produkter monteringsklare.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på inddækninger til netop dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager en grundig snak med dig før tilbudsgivning for at sikre et resultat, du bliver glad for.

Kontakt Zink & Co. via e-mail info@zinkogco.dk, tlf. 42 24 80 18 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi straks tilbage!

CNC Monteringsklare bygningsprofiler i Zink. facader, inddækninger, løskanter, murkroner og sternkapsler

Indhent et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.