Taghætter

Få naturlig ventilation med taghætter

Taghætter

Skræddersyede taghætter

Skal du bruge en taghætte, der matcher netop dit tag? Så er det en god ide at få en skræddersyet løsning, hvor form, størrelse og ikke mindst materiale er tilpasset efter behov. Vi er meget erfarne inden for blikarbejde og har prøvet kræfter med en lang række forskellige taghætter. Hos Zink & Co. laver vi både firkantede samt runde taghætter.

Fra vores moderne værksted i Haslev laver vi alle vores løsninger ud fra netop dine ønsker. Vi har investeret i en række maskiner, som er med til at sikre et præcist resultat hver gang. Desuden er vores professionelle udstyr med til at give en meget kortere leveringstid, hvorfor du får dag-til-dag levering på alle vores produkter.

Med en bred vifte af kompetencer til at fremstille forskellige taghætter, er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt hos os. Zink & Co. går ind for simple løsninger i topkvalitet, hvor holdbarhed er i fokus.

EasyZink – Et unikt koncept hos os

Vi har udviklet EasyZink med kunden i fokus, og gjort hele processen nemmere fra værksted til byggeprojekt.

Indhent et tilbud

Kontakt os i dag og få et tilbud

Få en taghætte i det rette materiale

Vores taghætter kan bl.a. fås i zink og kobber.

Zink har et fuldkommen tidsløst look, som matcher de fleste bygninger. De kan fremstilles i en lang række forskellige nuancer og tilpasses til at give det helt rigtige udtryk.

Kobber giver et unikt udseende, som ikke kan opnås med andre materialer. Kun tidens tand vil give det rustikke udtryk, som kobber giver.

Efter en samtale med dig omkring mål, form mv. kan vi begynde produktionen. Vi tilbyder monteringsklare løsninger, så du hurtigt kan komme videre med projektet, idet vi leverer taghætterne. Du er altid mere end velkommen til at tage fat i os for at høre, om vi har de rette materialer, til at fremstille din taghætte.

Kontakt os i dag

Har du lyst til at høre mere om vores taghætter? Tag endelig kontakt til os, så vender vi straks tilbage med svar på dine spørgsmål og kommer med et tilbud, der matcher netop din situation.

Ring på tlf. 42 24 80 18, send en mail tilinfo@zinkogco.dk eller udfyld vores online kontaktformular her.

Taghætter og bygningsprofiler i de rette materialer: Zink, Kobber, alu aluminium, easyzink

Indhent et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.