Tagrender

Inddækninger i holdbare materialer

Tagrender

Bredt udvalg af tagrender

Hos Zink & Co. tilbyder vi komplette tagrender i kobber og zink-titanium og aluminium.

Vores tagrendeløsninger fås som:

  • Halvrunde tagrender
  • Kvartrunde tagrender
  • Firkantede tagrender
  • Custom made tagrender

Halvrunde tagrender i str. 11” og 12” kan afhentes direkte på vores lager. De øvrige kan leveres dag til dag.

Afhængigt af dine behov for afvandingskapacitet kan du vælge den størrelse, som passer til dig. Den mest populære tagrende er 11”, dog oplever vi, at mange begynder at benytte 12”. Vi leverer både halvrunde og kvartrunde tagrender.

Med et dygtigt team af blikarbejdere kan vi producere skræddersyede ordrer fra dag til dag. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, uanset om der er behov for en standard tagrende eller en unik løsning. Vores tagrender og regnvandssystemer udføres altid i henhold til EN-612 standarden. 

Indhent et tilbud

Kontakt os i dag og få et tilbud

Fordele ved zinktagrender

Der er en lang række grunde til at bruge kobber- og zinktagrender i modsætning til plast- eller ståltagrender. De kan afvande væsentligt mere vand end alternativerne og er desuden meget holdbare.

Hos Zink & Co. lægger vi stor vægt på at give dig en god oplevelse gennem håndværk i topkvalitet og service i øjenhøjde. 

  • Gratis rådgivning
  • Hurtig levering
  • Konkurrencedygtige priser

Der er stort set ingen grænser for det, vi kan lave. Vi påtager gerne din opgave – uanset omfanget. Tøv derfor ikke med at høre os, om vi kan hjælpe dig. 

Vi har udviklet EasyZink med kunden i fokus, og gjort hele processen nemmere fra værksted til byggeprojekt.

Få et tilbud

Har du lyst til at høre mere om vores tagrender eller en anden løsning? Vi er meget fleksible, når det kommer til blikarbejde fra vores værksted. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt os med dine spørgsmål. Så vender vi straks tilbage og giver samtidig et helt uforpligtende tilbud. Fang os på telefon 42 24 80 18 eller e-mail info@zinkogco.dk. Du kan også udfylde vores simple kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at høre mere om din opgave.

Når du køber tagrender hos os: Zink & Co har et bredt udvalg af tagrender: Halvrunde tagrender, kvartrunde tagrender, firkantede tagrender, custom made tagrender. Få vores tagrender i en række af materialer. Zink, Kobber, aluminium, alu

Indhent et tilbud

Udfyld formularen for at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.